Andreea Bălan spune lucrurilor pe nume despre alăptat. „Decât să își pună creierul la contribuție, e mai simplu să mă judece pe mine”

0

 

Andreea Băln a dezvăluit că a avut parte de tot felul de reacții atunci când și-a alăptat primul copil, Ella. Artista a făcut mărturisri pe blogul său.

„Acesta nu este un articol despre cât de minunat e alăptatul și ce fericire maximă este atunci când e mufat bebele la sân.

Acesta este un articol despre răutăți, prejudecăți și critici în necunoștință de cauz[.

Odată devenită mamă, m-am lovit de alte mame care aleg să alăpteze un an, doi (foarte frumos), dar care în această perioadă își creează obiceiul prost de a face celelalte mame care nu alăptează mult timp din diferite motive, să se simtă ciudat, nasol, prost. „Vaai, dar de ce nu alăptezi mai mult?” sau „De ce nu stai cu bebele la sân ore în șir că să stimuleze”, „Vai ce păcat, laptele matern e cel mai bun” etc și multe alte propoziții care te fac să te simți ciudat și „greșită” dacă nu ai un psihic tare și nu ești puternică ca femeie.

Nu pot să înțeleg de ce aceste mame simt nevoia să se ridice în slăvi, ce mame bune sunt ele că fac asta un an doi și ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau nu vor?! Aceste afirmații stupide pot produce depresie și pot implementa ideea că nu ești o mamă bună.

A alăpta sau nu și cât timp sunt decizii complet personale, iar timpul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.