Andreea Bălan scoate la iveală detalii din perioada în care se afla între viață și moarte: „Din exterior, totul pare roz”

0

Despre Andreea Bălan se poate spune că este o femeie norocoasă și împlinită, însă vedeta care este pe punctul de a se căsători religios cu George Burcea este de părere că sănătatea a fost prețul pe care l-a plătit pentru carieră și familie.

Așadar, după ce a trecut printr-un stop cardiorespirator la puțin timp după operația de cezariană, Andreea Bălan a primit o veste groaznică, și anume aceea că nu va mai putea avea copii. Încă de atunci, ea consideră că este ”plata pe care universul i-a cerut-o pentru familia frumoasă pe care i-a oferit-o, la cerere”.

În timpul unui interviu pentru Viva!, artista a afirmat că are încredere în legea Universului, iar tot ce a primit în viața ei a fost plătit cu sacrificii mari.

”Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii. Şi familia, şi cariera! Niciodată nu le poţi avea pe toate şi întotdeauna când viaţa îţi dă ceva, îţi cere preţul. Din exterior, totul pare roz. ‘Vai, are succes, are cariera, are şi bani…’

Dar lucrurile nu stau chiar aşa. Totdeauna viaţa îşi cere preţul. Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naştere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers şi trebuia să mi se întâmple lucru ăsta pentru că eu aveam de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.