Andreea Bălan, primul concert după cele trei operații

0

A fost la un pas să-și piardă viața după ce, în timpul operației de cezariană, a suferit un stop cardio-respirator. Au urmat alte două intervenții chirurgicale din cauza unor hematoame apărute, iar acum se află sub tratament medical.

Medicii i-au recomandat Andreei repaus și odihnă de cel puțin trei luni de la ultima operație. Însă artista nu va putea să respecte sfatul acestora.

Și asta pentru că, înainte de a o aduce pe lume pe cea de a doua sa fetiță, Clara Maria, Andreea Bălan și-a umplut agenda de concerte.

Astfel, pe 11 și 12 iunie va urca pe scena Arenelor Romane, alături de alți artiști care băteau toate topurile muzicale ale anilor 90, cum ar fi trupa 3 Sud Est, Pepe, Class, L.A., Sweet Kiss, Akcent sau Axxa. Biletele s-au pus deja în vânzare, nu puțini fiind cei care-și doresc să o revadă pe scenă pe Andreea Bălan.

Potrivit Libertatea, există posibilitatea ca Andreea Bălan să renunțe la numerele de dans și doar să își cânte hiturile. Petrișor și dansatoarele sale din trupă ar urma să o suplinească, întrucât artista nu are voie să facă niciun fel de efort.

Sursă foto: Facebook

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.