Andreea Bălan, primele declarații despre nunta de poveste. Cât de emoționată a fost și de ce a izbucnit în plâns la evenimentul mult așteptat

0

Visul de a-și forma o minunată familie a devenit realitate pentru Andreea Bălan, care s-a căsătorit în sfârșit religios la sfârșitul săptămânii trecute și a avut parte de o nuntă ca-n povești.

Așadar, la două zile de la evenimentul luxos, la care au fost prezente peste 250 de persoane, Andreea Bălan a făcut în mod public un mesaj înduioșător.

Astfel, cântăreața a mărturisit că bunica ei a plâns de fericire pe toată durata ceremoniei, fiind foarte mândră că nepoata ei s-a căsătorit.

”Duminică, în ziua nunţii am lăcrimat încontinuu.

Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubeşte şi că e mândră de mine şi de tot ce am realizat. Bunica a plâns toată slujba şi mi-a spus că e cea mai fericită deoarece am făcut taina cununiei.

Naşii noştrii minunaţi ne-au susţinut şi încurajat la fiecare pas.

În biserica nu mă puteam stăpâni din plâns deoarece mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţă şi toate greutatie care m-au adus azi aici. M-am simţit că o Cenuşăreasa care şi-a găsit prinţul şi fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc în toţi aceşti ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alături la bine şi la greu.

Nouă mea piesă, ÎNGER PĂZITOR, spune povestea mea, povestea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.