Andreea Bălan, primele declarații ale medicilor despre starea sa de sănătate după stopul cardio-respirator suferit în timpul nașterii | Româneşti, Vedete

0

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, se simte mult mai bine și este în afara oricărui pericol: „Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.”, – au anunțat reprezentanții clinicii unde Andreea Bălan a născut, pentru SpyNews.

Reprezentanții spitalului au precizat, de asemenea, că „Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.

 

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost cel care a anunțat că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii: În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabila….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.