Andreea Bălan, operată a treia oară: „Acum mă lupt cu durerea” | Româneşti, Vedete

0

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, a fost operată vineri seara, fiind cea de-a treia intervenție chirurgicală la care este supusă, ultima având loc cu doar o săptămână în urmă. Artista a făcut prima declarație după operație, publicând și o fotografie chiar de pe patul de spital:

M-am trezit, sunt ok și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă “lupt” cu durerea fizică deoarece această operație mă doare cât celelalte 2 la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult…”, – a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Balan

După cea de-a doua operație, atunci când Andreea Bălan a avut hemoragie, medicul care s-a ocupat de artistă a dat declarații despre starea de sătănate a acesteia: „A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.