Andreea Bălan n-a mai spus niciodată așa ceva! „Nu îmi vindecasem toate rănile copilărilei, căutam răspunsuri la foarte multe întâmplari din trecut”

0

Graviduța Andreea Bălan și-a deschis sufletul. Artista a explicat în amănunt cum s-a simțit în timpul primei sale sarcini și care este diferența față de cea de-a doua sarcină.

„Am convingerea că între minte și corp este o legătură profundă și că orice stare emoțională bună sau proastă se răsfrânge asupra corpului. Emoțiile negative pot crea boli, iar cele pozitive îți pot da un tonus excepțional și te pot menține fresh și young mult timp.

Dintodeauna mi-am dorit 2 copii și am vrut să fie o diferență mică de vârstă între ei, iar după 30 de ani, am simțit o dorință acută să fac primul copil deși știam că emoțional nu eram încă pregătită 100%.

Nu îmi vindecasem toate rănile copilarilei, căutăm răspunsuri la foarte multe întâmplări din trecut și mai aveam mult de lucru cu mine.

Totuși, atunci când am întâlnit persoana potrivită, pe George, am decis să concepem primul nostru copil. Am simțit că el va fi un tată bun pentru copiii mei și am avut convingerea că totul va fi bine.

Eram de 6 luni împreună, foarte îndrăgostiți, nu eram sudați bine ca și relație, abia ne cunoșteam, dar amândoi am făcut un „leap of faith” și am conceput un copil.

Nu am realizat în schimb că hormonii din sarcină accentuează ceea ce tu nu ai vindecat și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.