Andreea Bălan despre reuniunea Andre: “A fost o muncă titanică”

0

Reuniunea Andre este un dar picat ca din cer pentru nostalgicii care suspină încă după show-urile făcute de Andreea Bălan și Andreea Antonescu în copilărie, fani pentru care numai primele acorduri din Liberă la mare’ sau Lasă-mă papa la mare’ sunt suficiente ca să îi transpună în vremuri demult apuse. Așa încât nu e de mirare că marele concert Andre de aseară, din cadrul festivalului Nostalgia, a generat un entuziasm general, manifestat prin aplauze la scenă deschisă, imitații ale mișcărilor de dans ale celor două și multiple stories care au invadat rețelele de socializare.

Andreea Bălan, nominalizată în cadrul categoriei Best Female Artist la ELLE Style Awards, ne-a povestit la ședința foto dedicată proiectului, care va apărea în numărul de decembrie al revistei ELLE, cum s-a ajuns la această reuniune, dar și ce muncă implică reînvierea unui proiect muzical la 17 ani de la destrămarea lui.

În primii lor ani de activitate, Andre au venit ca un tsunami pe scena muzicală din România, câștigând multiple discuri de platină și de aur pentru vânzări, cu cifre care bat lejer milionul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.