Andreea Bălan, criticată pentru că a postat reclame la scurt timp după stopul cardiac | Româneşti, Vedete

0

Mesaje de încurajare au curs pe profilul Andreei atunci când a postat imagini sau clipuri video făcute după naștere, însă au fost și fani care au criticat-o pentru că a revenit atât de repede pe rețelele sociale cu reclame sau filmări.

Ca răspuns la toate acestea, Andreea Bălan le-a explicat că există contracte care trebuie onorate chiar dacă nu îi este ușor.

Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio respirator si totodata e cu putin timp inainte sa dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani). Nu mi-a fost usor deloc sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte.
Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.
De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe.
Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta…si sa stiti ca noi astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand…”, a scris Andreea lângă imaginea de mai jos.

Totodată, Andreea a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.