Andreea Antonescu ripostează după ce Andreea Bălan a dezvăluit că a fost bătută | Româneşti, Vedete

0

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au negat întotdeauna că nu s-ar înțelege sau că ar fi în competiție, ba mai mult, pentru a dizolva zvonurile apărute în presă de-a lungul timpului, cele două s-au apropiat și mai mult atunci când Andreea Bălan a devenit nașa fetiței Andreei Antonescu. Ei bine, o dezvăluire făcută recent de Andreea Bălan se pare că a deranjat-o foarte tare pe Andreea Antonescu, care a reacționat destul de dur.

Andreea Bălan a vorbit recent despre greutățile prin care a trecut în copilărie, dar și despre faptul că Andreea Antonescu a fost bătută cu furtunul de către tatăl ei: „Din ce știu eu, la ea a fost altfel pentru că venea și mama ei și fratele, venea toată familia. În schimb, și ea era bătută cu furtunul” – a dezvălui Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

Andreea Antonescu s-a simțit atacată de această mărturisire a fostei sale colege de scenă și a ripostat: „Am înțeles, aaah… știi ce nu-mi place mie vreodată? Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva. Mi se pare total imoral și incorect să discut despre ce se întâmplă în familiile altor persoane. Nu sunt de acord cu genul ăsta de comentarii pentru că tata este de mult plecat de pe lumea asta, mi se pare normal ca în momentul în care arunci niște acuzații aș cere și părerea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.