Andi Moisescu și Florin Călinescu au conversații interzise minorilor

0

Libertatea: La al nouălea sezon „Românii au talent”, poți spune că mai sunt lucruri care te impresionează sau crezi că ai văzut totul?
Andi Moisescu: După primele 4 sezoane, am crezut, la un moment dat, că le-am văzut pe toate. Exact un moment a și ținut impresia asta, până am dat cu ochii de următorul moment neașteptat. De atunci, am înțeles că întotdeauna va exista cel puțin ceva ce n-am mai văzut. Anul ăsta am avut parte de cele mai multe astfel de momente. Unul dintre ele e chiar butonul meu auriu.

S-a întâmplat să rămâi apropiat cu vreunul dintre concurenți?
De fiecare dată. Cred că am cel puțin un concurent din fiecare ediție. Cu câțiva dintre ei mă întâlnesc chiar des la evenimente. Iar asta mă bucură cel mai tare, pentru că îmi demonstrează puterea pe care acest show o are de a schimba viața unor oameni talentați.

Dacă ar fi fost „Românii talent” când erai tânăr, te-ai fi înscris?
Probabil că mi-aș fi încercat și eu talentul, da. Dacă la 17 ani mi-am luat inima-n dinți și m-am prezentat la un concurs de DJ, pe care l-am și câștigat – și așa am ajuns cel mai tânăr DJ într-un post de radio, în 1990! -, cel mai probabil aș fi făcut asta și la un concurs de talente.

De fiecare dată te-au emoționat prestațiile copiilor. De ce?
De fiecare dată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.