Andi îi dă lovitura de grație lui Hannelore. Nu mai vrea o relație cu ea

0

La show-ul Insula Iubirii, Hanellore a mers împreună cu iubitul ei, Bogdan, dar s-a simțit foarte atrasă de ispita Andi. După încheierea show-ului, Hannelore s-a căsătorit cu Bogdan, însă mariajul lor s-a destrămat de curând. După separare, Hannelore s-a revăzut cu ispita Andi la un târg de nunți din Timișoara. Despre cei doi s-a spus că și-ar fi reînnodat relația și chiar că ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Însă lucrurile nu stau deloc așa.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andi a făcut lumină în ceea ce privește relația pe care o are cu Hannelore.

„Îi pot oferi prietenia mea, i-am spus şi după târg. Eu nu aş mai acorda a doua şansă. Atunci trebuia profitat, acum din păcate este prea târziu. Nu ştiu dacă aş putea să o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubită”, a spus Andi la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Într-o intervenție telefonică, Hannelore a făcut și ea declarații:

„Prietenia mea o ofer persoanelor care simt că ţin la mine. Prietenie nu înseamnă iubit. Poate că sunt confuză. Eu nu mi-am dorit mai mult decât să păstrez legătura, dar nu a fost nici măcar acea legătură până în momentul de faţă. Nu am nicio altă relaţie…

Întâlnirea cu Andi a fost foarte frumoasă şi mi-a făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.