Anda Adam! Sexy atunci, sexy și acum

0

Anda Adam este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. În 1999, la doar 19 ani, Anda și-a început cariera muzicală după o colaborare cu trupa rap R.A.C.L.A.

Evoluție stilistică: Anda Adam

Încă din primii ani ai carierei sale, Anda a cunoscut un succes răsunător cu piese ca „Ajutor” ; „Selecta” și „Nai Nai”. Întotdeauna receptivă la marile trenduri lansate de celebritățile de peste hotare, artista a rămas fidelă stilului personal, totodată răspunzând așteptărilor publicului său.

Anda Adam pe scenă

Cel mai adesea, ținutele sale au fost viu colorate, sexy și provocatoare. Cu un trup voluptos de care a fost întotdeauna mândră, Anda a cucerit inimile publicului datorită personalității puternice și spontaneității de care dă dovadă pe scenă.

Evoluție stilistică: Anda AdamAnda Adam și Victor Slav la un eveniment monden

Odată cu trecerea timpului, contrar așteptărilor poate, vedeta a continuat să opteze pentru piese vestimentare sexy, adoptând în funcție de eveniment și ținute ceva mai „cuminți”. Din fotografiile publicate pe contul personal de Instagram, artista pare să se simtă cel mai bine în articole vestimentare comode cum ar fi treningurile, pantalonii sport sau body-urile neon.

Citește și: Andra – evoluție stilistică revoluționară

Evoluție stilistică: Anda AdamEvoluție stilistică: Anda Adam ședință foto recentă
Evoluție stilistică: Anda AdamEvoluție stilistică: Anda Adam ședință foto recentă

De-a lungul anilor, Anda a rămas fidelă nuanței de blond, fie că a fost vorba de părul ei natural sau de diverse peruci. În ceea ce privește make-up-ul, artista a optat fie pentru machiaje ceva mai stridente, cu fard sclipicios sau buze în nuanțe închise, fie pentru machiaje soft și glowy.

Citește și: Anca Țurcașiu – Evoluție Vestimentară

Evoluție stilistică: Anda AdamAnda Adam brunetă

 

Evoluție stilistică: Anda Adam Anda Adam
Evoluție stilistică: Anda AdamAnda Adam brunetă

Bărbații din viața Andei Adam 

Timp de șase ani, din 2006 până în 2012, Anda Adam și fostul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.