Anca Țurcașiu, vacanță de vis în Costa Rica. Cum s-a distrat cu soțul

0

Cântăreața Anca Țurcașiu și partenerul ei de viață, Cristian Georgescu, au parte de o minunată vacanță în doi. Aflați în Costa Rica, artista și partenerul ei de viață au profitat din plin de fiecare clipă.

S-au relaxat, dar au și trăit experiențe pe care nu au cum să le uite. Cuplul  a avut activitate intensă în Costa Rica.  Au făcut echitație, au înotat, au vizitat cele mai frumoase locuri  și au descoperit pădurile tropicale.

Imaginile postate de vedetă pe contul ei de socializare vorbesc de la sine despre cât de bine s-au simțit cei doi în vacanță.

Cântăreața Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.