Anca Turcașiu și soțul ei, un cuplu de invidiat. Vedeta e topită după el

0

 

Cântăreața Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, care au un băiat pe nume Radu, s-au cunoscut în America.

Împreună de peste 20 de ani, Anca Țurcașiu și partenerul ei de viață se iubesc la fel ca în prima zi. Formează un cuplu de invidiat. Artista este mai îndrăgostită ca niciodată de soțul ei. Dovadă în acest sens stă și declarația de dragoste pe care vedeta i-a făcut-o lui Cristian Georgescu în urmă cu câteva zile, când acesta a împlinit 51 de ani.

„Astăzi este ziua lui. A dragului meu Cristian Georgescu. Care mă strânge în brațe de 22 de ani. La mulți ani, iubirea mea!”, i-a transmis Anca Țurcașiu partenerului ei de viață.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.