Anca Țurcașiu face mărturisiri despre familia ei. Ce i-a cerut în mod expres fiul ei

0

 

Cântăreața Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, care au un băiat pe nume Radu, s-au cunoscut în America. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să locuiască acolo pentru că este foarte legată de România.

„Eu am un bărbat de 21 de ani cetățean american și puteam să trăiesc foarte relaxată în California, undeva pe malul oceanului. Și nu am făcut asta, a venit el după mine, pentru că ne-am dat seama că am fi fost nefericiți toată viața trăind acolo. Da, pentru că n-are legătură țara cu fericirea. N-are legătură, sunt multe alte lucruri care te fac fericit. familia, casa, prietenii, anturajul, spectacolele.

Noi ieșim din casă aproape în fiecare seară dacă eu nu am treabă seara. nu se poate să nu găsim un spectacol sau știu eu ceva unde să mergem să ne simțim bine”, a declarat Anca Țurcașiu într-un live pentru okmagazine.ro.

„Mie îmi place aici acasă. Eu sunt extrem de legată de țara asta, de pământul ăsta. Nu ai cum să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.