Anca Serea și-a serbat băiețelul. Noah a împlinit șapte ani  | Româneşti, Vedete

0

Noah i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni. Împreună s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. În spațiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreținută de o zână ca în povești și de mascota Miramagica, ei dând startul la fel și fel de jocuri care i-au amuzat pe cei mici.

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon: „A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah de la Park Orășelul Copiilor! Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8”, – a declarat Anca Serea.

Anca Serea este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară la finalul acestui an, vestea cea mare fiind dată în exclusivitate în Revista Unica. Mai multe imagini de la eveniment în galeria foto!

Sursă foto: PR

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.