Anca Pop a fost înmormântată așa cum și-a dorit, aproape de locul morții

0

„Dorința ei a fost să fie înmormântată în cel mai apropiat loc (de locul decesului – n.r.), iar datorită faptului că la Svinița s-a-ntâmplat acest lucru, o vom înmormânta la Svinița”, explica sora artistei, Tina Pop, pentru expressdebanat.ro.

Astfel, tânăra de doar 34 de ani, va rămâne pe vecie lângă Dunăre, cea care i-a curmat viața acum, dar care înainte i-a fost sursă de inspirație, locul care i-a marcat copilăria, apoi adolescența și maturitatea.

Îndurerată și cu gândul orientat spre răspunsul la nenumăratele întrebări, familia Ancăi nu a reușit să-l anunțe pe Goran Bregovic despre tragicul eveniment. În schimb, Emil Rengle (câștigătorul celui de-al optulea sezon „Românii au talent” și, mai nou, viitor concurent la show-ul TV „Ferma”, dar mai ales un prieten apropiat al Ancăi) și-a anunțat intenția de a participa la funeraliile tinerei artiste, încă de când s-a aflat tragica veste.

Emil Rengle  și-a luat adio de la sora lui mai mare, așa cum o considera el pe cântăreață, dar conștient de cât de controversată era artista, cunoscută cu numele de scenă „Shamanca”.

Rengle a scris și un mesaj pe o rețea de socializare: „Ai început o nouă aventură și știu că te descurci minunat. Ai fost pregătită pentru asta, baby! Pune o vorbă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.