Anca Pandrea nu va lua parte la înmormântarea lui Ducu Darie. Regizorul va merge pe ultimul drum neînsoțit de „mama vitregă”

0

În urmă cu doar câteva zile, România a intrat în doliu după ce a fost anunțat decesul lui Ducu Darie, un anunț făcut mult prea devreme pentru toți admiratorii regizorului.

Regizorul Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani, după ce s-a luptat multă vreme cu o boală cruntă. Anca Pandrea nu va lua parte la înmormântare.

Anca Pandrea, sau „mama vitregă” a mărturisit că nu va merge la înmormântarea lui Alexandru „Ducu” Darie, motivându-și decizia. Aceasta a mai dezvăluit unele detalii neștiute despre relația pe care o avea cu „fiul vitreg”, Ducu Darie.

Anca Pandrea nu va lua parte la înmormântarea lui Ducu Darie

„Sufleteşte, e greu de explicat cum simt şi cât este de greu să plece tot un Darie: Iurie Darie – Ducu Darie. Am avut nişte semne, dar noi, oamenii, nu ştim să le traducem. Câteva zile înainte să aud că este la spital, am avut nişte palpitaţii și mă trezeam cu tensiunea mare.

Apoi am aflat că Ducu a fost internat. După aceea m-am liniştit şi l-am visat pe Iura al meu care nu zâmbea, ceea ce nu-l caracterizează, zicea puţin supărat «Vino încoace, Ducule, că vreau să discutăm ceva!». Am vorbit cu el în vis.

Apoi, în fiecare zi, dimineaţa aveam palpitaţii până azi (ieri, 18 septembrie – n.r.), când m-a sunat cumnatul lui Iura şi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.