Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, îmbunătățiri de 30.000 de euro. Au vrut să aibă dantura perfectă

0

 

Impresara Anamaria Prodan și partenerul ei de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, știu foarte bine cât de importantă este imaginea pentru o persoană publică, care nu se poate prezenta oricum în fața admiratorilor.

Și pentru că a,mbii țin foarte mult la imaginea lor, cei doi nu s-au uitat la bani când a fost vorba de diverse îmbunătățiri. Pentru că și-au dorit să aibă zâmbet perfect, ca al vedetelor de la Hollywood, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au scos din buzunar 30.000 de euro pentru a avea dantura de vis pe care și-au dorit-o, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan (45 de ani) este printre primele vedete care au apelat la înfrumuseţarea dentară cu ajutorul faţetelor. Celebra impresară nu avea probleme grave, însă îşi dorea un zâmbet de vis.

„Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus-menționată.

Pentru acest zâmbet strălucitor a plătit în jur de 15.000 de euro și l-a convins și pe partenerul ei de viață să recurgă la ajutorul medicului pentru a-și îmbunătăți dantura. Astfel că prețul s-a dublat.

„Şi Laurenţiu este pacientul medicului, care între timp…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.