Anamaria Prodan și-a luat geantă Hermes de 80.000 de euro de la Paris

0

„Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu? Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă de fițe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să îmi stea și bine”, recunoaște Anamaria.

Geanta nu e singurul obiect de lux pe care soția lui Laurențiu Reghecampf și l-a cumpărat de curând. Ana a decis să investească și într-o bijuterie cu diamante, o brățară cu diamante, cunoscută sub denumirea de „Tennis bracelet”, care a fost 65.000 de euro.

„Nu mă interesează ce zice lumea despre mine… Ce contează dacă dau atâți bani? Îi muncesc! Am luni în care dorm câte două ore pe noapte, pentru că fac transferuri și alerg de colo-colo prin toată lumea. Reghe urăște când pun poze sau mă laud cu ceva pe Facebook și Instagram. Nu-i place și nu suportă, pentru că știe cât de mare e invidia. Eu mă răsfăț când am ocazia și vreau să fiu fericită în fiecare zi din viața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.