Anamaria Prodan jubilează. Ce a reușit fiica ei, Rebecca

0

 

Rebecca face furori în lumea modelling-ului. Tânăra a ajuns ușor-ușor în prezentări de modă ale celor mai cunoscute branduri.

Totul a început la 14 ani, când a luat premiul pentru cel mai tânăr model care a debutat la Bucharest Fashion Week. Apoi, a intrat în cele mai importante prezentări ale festivalului şi a devenit imaginea casei de modă Andreea Dogaru.

Cea mai recentă prezentare de modă la care a apărut fata cea mare a Anamariei Prodan a fost la paris, unde a defilat pentru casa de modă Dolce&Gabanna.

„Mândră de fiica mea, Rebecca ❤️❤️❤️DOLCE GABANNA SHOW ALTA MODA December 2018 IN MILANO”, s-a lăudat impresara pe contul său de Instagram.

La prezentarea respectivă, Rebecca a purtat o rochie ultra dimensionată, multicoloră.

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.

Citește și: România –…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.