Anamaria Prodan, cu bijuterii și accesorii de peste jumătate de milion de euro la un interviu

0

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când își dorește cu adevărat ceva. Este dependentă de lux și asta se vede la fiecare apariție a sa. la interviul pe care l-a acordat pentru Gazeta Sporturilor, celebra impresară a uimit pe taotă lumea. Ea s-a afișat cu haine și bijuterii care valorau 590.000 de euro.

Doar geanta din piele de crocodil pe care a purtat-o valorează 80.000 de euro.

Pe lângă geanta de lux, Anamaria Prodan a avut o mulțime de bijuterii de firmă și foarte scumpe. A purtat mai multe brățări Cartier LOVE din aur alb şi galben cu diamante, care costă, fiecare, între 7.500 şi 15.000 de euro.

De asemenea, impresara a avut și un lanț din aur cu diamante de 65.000 de euro, dar și un ceas Hublot tot cu diamante pe care l-a cumpărat cu 50.000 de euro.

Inelul de logodnă, din aur alb cu un diamant de 9 carate, este evaluat la 150.000 de euro. Pe celelalte degete, Anamaria prodan a avut alte două inele, tot cu diamante, și ele extrem de scumpe.

„Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. E un Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu?

Eu îmi cumpăr orice îmi place și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.