Ana Morodan – primele declarații despre iubitul său cu care are o relație de 7 ani: „Învăţ foarte multe lucruri de la el”

0

Ana Morodan este renumită în lumea mondenă pentru stilul său extravagant și nonconformist pe care l-a adoptat, însă reușește mereu să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală. De puțin timp însă, Ana a discutat despre iubitul ei și a dat unele detalii în exclusivitate.

Așadar, în timpul unui interviu, Ana Morodan a povestit că partenerul ei preferă să nu se implice în lumea showbiz-ului, cu toate că sunt împreună de șapte ani.

„Ce vrei, fă, să zic de iubit? Oamenii din jurul meu îl cunosc. Când am plecat în Asia, mi-a zis o chestie foarte drăguţă, m-a emoţionat: Cei curajoşi merg înainte întotdeauna spre moarte, dar câteodată spre victorie. Mi-a mai zis: Eu tot aci îs!(…) Eu sunt cu piticii aliaţi, nu mă ia flama faimei. A fost la prima petrecere. De atunci, mă întreabă dacă am nevoie să vină. Face managementul schimbării, se duce în corporaţii foarte mari, verifică pierderile şi le remediază. Nu are nicio treabă cu lumea noastră. Mă bucur, pentru că învăţ foarte multe lucruri de la el”, a dezvăluit Ana Morodan.

Processed with VSCO with p5 preset

În plus, vedeta a adăugat că nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă în mod oficial, iar relația lor decurge minunat și fără un act, bazându-se pe respect reciproc dar și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.