Ana Morodan dezvăluie care este secretul unui ten frumos și sănătos

0

Vedeta care a luat parte la Asia Express alături de prietenul și angajatul ei, a avut foarte mult de suferit în India. Fiind obișnuită cu viața de lux, nu a putut suporta mizeria.

Chiar și așa, vedeta s-a străduit foarte mult să ajungă la cei 30.000 de euro. Din nefericire, câștigătorii Asia Express au fost alți concurenți, și nu ea. După ce s-a întors în țară, Ana Morodan a povestit cum obișnuiește ea să-și îngrijească tenul.

Vedeta are deja un grup mic de femei care o urmăresc și îi apreciază activitatea. Acestea sunt mereu curioase să afle cum reușește Ana Morodan să aibă un ten atât de sănătos și impecabil. Ana le-a dezvăluit fanelor sale că nu prea mai folosește cosmetice, deoarece îi încarcă tenul prea mult.

Cum are grijă Ana Morodan de tenul ei

Își aplică puține farduri, nu folosește o cantitate foarte mare și mereu își curăță fața. Pentru un ten curat, Ana Morodan utilizează apa de trandafir sau apa de față, iar mai apoi o cremă cu protecție UV. Seara folosește serumuri speciale.

”După ani de zile de ”Doamne-ajută, fie cum o fi”, am ajuns astăzi la: fond de ten cu factor de protecție, pudră liberă, apoi blush, fard de sprâncene, eyeliner, mascara și ruj. Nu, încă nu mă pricep cu contouring-ul, dar plănuiesc ca anul ăsta să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.