Ana Maria Otvoș a părăsit Exatlon din cauza unei accidentări

0

În urma unei accidentări foarte grave la umărul stâng, războinica nu a mai putut continua lupta pentru marele premiu și a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană. Anunțul a fost făcut de Cosmin Cernat înaintea duelului pe care Otvoș trebuia să îl joace cu Mădălina Predoi din echipa Faimoșilor.

Un duel ce trebuia să se dispute între Mădălina Predoi și Ana Maria Otvoș, însă accidentarea Războinicei este gravă. E atât de gravă încât ea nu mai poate continua aici, la Exatlon România. Umărul a cedat, au urmat câteva investigații medicale. Ana este aici cu mâna susținută și cu mâna legată de trunchi. E încă un moment foarte greu aici la Exatlon România pentru noi toți. Sunt visele lor, ale fiecărui concurent de a avea aici un drum cât mai lung. E cu atât mai dificil momentul pentru că vorbim despre cea care multă vreme a avut cele mai bune procentaje aici, de la Războinici”, a afirmat prezentatorul.

Potrivit medicilor, Ana Maria are mușchiul care o ajuta să ridice mâna extrem de inflamat.

Gestul admirabil făcut de Ana Maria Otvoș

Înainte de a părăsi competiția, Ana Maria Otvoș a vrut să facă un gest impresionant și să își doneze medaliile.

Acum nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.