AMI și Iulian Angelescu s-au întors aseară în România. Primele declarații ale celor doi

0

AMI a pierdut duelul și s-a întors în țară, unde a fost așteptată de prietenii apropiați și a avut parte de o mare surpriză la aeroport, prezența mamei sale. Cu ochii în lacrimi de fericire că este în țară, dar și cu umbre de regret că nu a putut să-și continue parcursul la Exatlon, AMI a declarat că este extrem de fericită că a luat decizia de a participa la acest concurs.

„Am descoperit că am curaj!”, au fost cuvintele artistei.

În pași de dans și strigăte de bucurie a fost primit ieri la aeroport și războinicul Iulian Angelescu, care s-a întors în țară după ce a suferit o accidentare la umăr, ce i-a curmat parcursul la Exatlon.

„Am tras de mine prea mult, am vrut mai mult de la mine”, au fost primele declarații ale războinicului în timp ce-și îmbrățișa părinții și prietenii. Cel mai emoționat a fost tatăl războinicului care a declarat că fiul lui putea ajunge mult mai departe dacă nu risca intrând pe traseu în meciul cu Ungaria fără să se fi recuperat după prima accidentare.

Alături de Iulian a fost și Bruce, concurent în primul sezon al show-ului fenomen, care și-ar fi dorit să-și vadă prietenul rezistând mai mult în concurs.

Accidentările au început deja să facă victime, pe lângă Iulian ieșind din concurs și Diana Pivniceru de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.