AMI s-a pozat goală

0

Frumoasa artistă a postat o fotografie pe pagina ei pe Instagram în care apare îmbracata doar cu o pereche de bikini. Fotografia a devenit pe loc virala și a atras aprecieri si comentarii.

 AMI are 29 de ani și a devenit cunoscuta publicului datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data în super hit-ul „Trumpet Lights, piesa care a ajuns rapid la inimile publicului român. Zilelel trecute, AMI a fost nevoită să părăsească Exatlon, în urma duelului cu Faimoasa Cătălina Șeicaru. Artista s-a accidentat pe traseu, a plâns pe traseu, iar la final a fost nevoită să renunțe din cauza durerii puternice.

După eliminarea lui AMI, Faimoșii au stat de vorbă și au analizat situația, în ediția de sâmbătă seara, 26 ianuarie. „Păcat că a trebuit să plece așa repede! Dacă nu pierdeam jocul ăla de eliminare, sigur rămânea o lună aici. De când am ajuns pe traseu, nu puteam nici să îmi doresc să rămân, dar nici să plec acasă! Eram debusolată. Nu voiam să plece ea, nu voiam să plec eu!’, a spus Cătălina.

Citește și

VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 4-10 februarie 2019

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.