Amalia Năstase, extrem de apreciată de românce după ce a slăbit 30 de kilograme

0

Amalia Năstase poate fi reflexia în persoană a unei ambiții și a unei perseverențe de invidiat și de asemenea, dovada clară că poți să obții tot ceea ce îți dorești. Aceasta a reușit să slăbească în ultimele luni, nu mai puțin de 30 de kilograme, iar acum greu o mai poți recunoaște.

Amalia Năstase a adunat foarte multe kilograme după ce l-a născut pe Toma, fiul ei în vârstă de trei anișori, iar mai apoi, pentru că nu putea neam să dea jos kilogramele în plus, a început să urmeze o dietă severă, bazată pe fructe, legume, carne la grătar cu salată.

În urmă cu puțin timp însă, vedeta i-a uimit pe toți pe toți, inclusiv pe Teo și pe Bursucu, care nu au mai recunoscut-o.

După aceea, bruneta a postat pe contul ei de socializare o fotografie realizată în timpul emisiunii, în care apare alături de Teo și de Bursucu, alături de descrierea: „Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaşte înseamnă că te îmbogăţeşti? -30 de kilograme”.

Imaginea făcută publică în mediul online a adunat nenumărate comentarii pe rețeaua de socializare, multe persoane având doar cuvinte de laudă la adresa vedetei cu spirit de învingătoare.

”Ambiţie şi voinţă, nu aşa… 30 de kilograme nu sunt 3′, „Eşti un exemplu şi o frumuseţe de femeie”, „Arăţi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.