Amalia Năstase este protagonista unui reality show inedit

0

Știm deja că Instagram și Facebook sunt o modalitate excelentă de a-ți contura o identitate în mediul online, dar și o manieră prin care comunitatea de fani ajunge să te cunoască mult mai bine, iar un exemplu în acest sens este Amalia Năstase, care și-a lansat recent un reality show pe rețelele de socializare.

Amalia Năstase a decis de curând să își lanseze un reality show, care va avea în prim-plan viața ei și activitățile pe care le desfășoară zi de zi. După cum Amalia anunță, episoadele vor apărea în zilele de luni, miercuri și duminică.

Reality show-ul se numește „Doamna Amalia.” Întrebată de ce a decis ca acesta să fie numele, ea a răspuns spunând faptul că: „Doamna Amalia este numele meu de scenă pentru că absolut toată lumea care mă cunoaște și care nu mă cunoaște se referă la mine ca la „doamna Amalia.” Așa e formula de adresare când e vorba de mine. Eu sunt doamna Amalia, nu există nicio doamnă Amalia în această țară.”

În primul episod pe care Amalia Năstase l-a postat, ea a făcut o scurtă vizită în Rahova, amintindu-și de perioada copilăriei și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.