Amalia Enache pleacă în vacanță la Barcelona cu fiica de doi ani

0

 Pe picior de plecare spre Barcelona, am întrebat-o pe Amalia Enache dacă dimensiunea trollerelor s-a mărit odată cu apariția fiicei sale. Spre surprinderea noastră, prezentatoarea Știrilor PRO TV ne-a mărturisit că nu suportă să care multe lucruri după ea.

„Eu călătoresc cu un bagaj atât de mic, încât aproape nu mă cred oamenii că plec pentru un timp îndelungat. Întotdeauna am călătorit cu foarte puține în bagaje, îmi duc hainele la spălat acolo unde sunt, nu car dulapuri după mine. Mă scoate din minți să am multe bagaje. Gluma mea e că de când sunt mamă, mă duc cu mai multe lucruri în rucsac până în parc decât mă duceam înainte până în Bolivia, de exemplu”, ne-a mărturisit Amalia.

Amalia Enache pleacă în vacanță la Barcelona cu fiica de doi ani

În Spania merge cu Alma, fiica ei, dar nu bagă în bagaj nici o jucărie pentru ea, fiindcă are de gând să o lase să se joace cu obiecte pe care le găsește în natură:

„Chiar mâine plecăm din țară. Nu luăm absolut nici o jucărie cu noi, pentru că la această vârstă, copiii – și eu am încurajat asta – se joacă cu orice. Ne jucăm cu frunzele de pe jos, nu trebuie să cărăm mormane de jucării după noi, ci găsim lucruri, găsim niște nisip, o scoică. Găsim oriunde ceva cu care să ne jucăm. Hainele ei sunt foarte micuțe și pentru ea iau strict hainele de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.