Amalia Enache, moment emoționant la Atelierele de Idei Unica. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

0

Amalia Enache și-a amintit de mama ei, care nu mai este în viață

La eveniment, Amalia Enache a vorbit despre visurile din viața sa: „A contat atunci când mi le-am îndeplinit, să mă și țin de ele. Cred că poate fi ca la orice dependență. Să vrei mai mult!”, ne-a spus aceasta.

În cadrul discuției, prezentatoarea Știrilor Pro Tv și-a amintit un moment emoționant, care i-a marcat copilăria și care a emoționat-o, aceasta izbucnind în lacrimi, în momentul în care și-a amintit de mama ei, care nu mai este în viață:

„Îmi amintesc de mama mea care mi-a dat ceva de neprețuit și anume…încrederea în mine. Cumva, de foarte mică, am avut asta (o încredere deplină). Vă dezvălui acum din articolul din luna martie (n.r. – a revistei Unica), foarte puțin. Mama mea nu mai este în viață de destul de multă vreme și mi-am amintit o întâmplare. Cred că eram chiar în clasa I sau a II-a, undeva foarte la început, mi-a făcut cadou un stilou extraordinar de frumos pentru că părinții mei aveau niște stilouri foarte, foarte frumoase! Pentru mine stiloul acela reprezenta o avere, credeam că ei au vândut o altă casă ca să îmi cumpere stiloul, era ceva extrem de valoros! Într-o zi după niște săptămâni, nu am mai găsit stiloul la școală „a făcut picioare”, că l-am pierdut, că l-a vrut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.