Amal și George Clooney au impresionat la evenimentul organizat de Prințul Charles la Palatul Buckingham

0

Amal și George Clooney s-au numărat printre invitații de onoare de la cina oferită de Prințul Charles la Palatul Buckingham în beneficiul organizației sale caritabile Prince’s Trust și putem afirma fără niciun dubiu că Amal a arătat spectaculos.

Cunoscuta avocată a impresionat prin ținuta aleasă, o rochie albă, lungă, cu o capă asimetrică, pe care a accesorizat-o cu un clucth metalic și cercei cu diamante.

Ea a fost fotografiată în timp ce dădea mâna cu Prințul Charles, amfitrionul evenimentului, cel care are sub patronaj organizația caritabilă pentru tineri Prince’s Trust, organizație care de-a lungul anilor a mai colaborat cu vedete precum Tom Hardy și Idris Elba.Printre celebritățile care s-au mai aflat la eveniment se numără Chiwetel Ejiofor, Luke Evans, Tamsin Egerton, Josh Hartnett și Benedict Cumberbatch.

Deși prezența soților Clooney la Palatul Buckingham a surprins unele persoane, relația celor doi cu familia regală britanică este una destul de apropiată. Amal și George sunt foarte buni prieteni cu Prințul Harry și Meghan Markle (care au fost absenți de la eveniment), au participat la nunta regală din luna mai a anului trecut și în vara lui 2018 i-au găzduit pe cei doi pentru o vacanță la casa lor de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.