Alina Vidican, singură la trei ani după separarea de Borcea. „Nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi”

0

 

Cristi Borcea a petrecut sărbătorilor cum nu se putea mai bine. De Crăciun, omul de afaceri i-a avut alături pe toți cei șapte copii ai săi, iar de Revelion s-a distrat în Poiana Brașov.

Cea de-a doua sa soție, Alina Vidican, însă, nu a avut sărbători de poveste. Aceasta a fost singură, dar fiind că nu are iubit nici la trei ani de la separarea de Cristi Borcea. Alina Vidican nu vrea să audă de altă bărbat, fiind cu gândul tot la Cristi Borcea, cel căruia i-a dăruit doi copii.

„Alina nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, au dezvăluit surse din apropierea Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria. Cristi Borcea s-a cununat civil cu Valentina Pelinel în data de 12 septembrie. Cei doi au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.