Alina Sorescu își face fetele cântărețe

0

Alina se simte bine în calitate de profesoară și este foarte grijulie cu elevii ei. Îmi place ceea ce fac acum. Se cheamă Alina Sorescu și picii lu’ Soreasca, e școala mea de muzică pentru copii, trupa mea de pici, cu care am foarte multe evenimente. Am avut luna decembrie foarte plină, nu a fost zi în care să nu avem câte un spectacol sau câte o filmare, am fost foarte solicitați și am lansat un videoclip pentru piesa «Iarnă, stai un pic!»’, ne-a povestit cântăreața.

Ea nu mai merge la concerte separat de copii, simțindu-se excelent în actuala formulă. Nu mai am timp, mă concentrez pe activitățile pe care le fac cu copiii, pentru că sunt multe, solicitante, am și cursurile pe care le țin cu ei, de două ori pe săptămână, cu ambele grupe, vreau chiar să mai măresc echipa, adică să fac noi preselecții, noi audiții la care să găsesc alți copii talentați’, a precizat Alina.

Pe principiul așchia nu sare departe de trunchi, ambele fete ale vedetei au șanse mari să calce pe urmele mamei lor. Mai ales cea mare pare interesată și atrasă de domeniul în care activează mama ei. Iar primii pași au fost deja făcuți.

Da, și Carolina, și Raisa au ureche muzicală. Pe Carolina o iau deja la grupa de începători, în sezonul acesta a venit de câteva ori cu mine. Pare că îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.