Alice Iacobescu, răsturnare de situație. Jurnalista de la Digi 24 s-a reprofilat pe domeniul radio

0

Răsturnare de situație pentru jurnalista Alice Iacobescu, în doar 24 de ore.

Alice Iacobescu a fost înlăturată definitiv de pe postul Digi 24. Jurnalista a avut ultimul jurnal la numai o zi după interviul acordat pentru paginademedia.ro.

„A venit ca o surpriză, dar şi ca o încheiere firească: ultimul meu jurnal la Digi24 nu va fi pentru că a fost. Nu ştiam când am intrat astăzi în emisie şi mă bucur că nu am ştiut, pentru că o parte din energie şi concentrare ar fi fost neutralizată de emoţie şi ar fi fost păcat” a postat Alice pe pagina de Facebook.

În interviul pentru paginademedia.ro, jurnalista a discutat despre demisia de la postul de știri, conflictele legate de politica editorială, alegerea greșită de a copia alte stații sau despre utilizarea în exces a termenului „Breaking News”.

„Am constatat, de-a lungul ultimilor doi ani, că felul în care consider eu că am obligația să fac jurnalism nu se mai suprapune sau se suprapune din ce în ce mai puțin pe felul în care Digi24 vrea să își atragă audiența…

Dacă tu începi să-i copiezi pe ceilalți nu faci decât să-ți nemulțumești propriul public, care se simte dezamăgit și în nici un caz nu vei atrage publicul celorlalte televiziuni, pentru că acel public este deja fidelizat..

Am ajuns într-un punct…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.