Alexandru Arșinel s-a retras din funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase

0

Ajuns la 79 de ani, Arșinel a luat decizia de a renunța la funcția de director al teatrului de Revistă. Cel mai probabil, locul său va fi luat de actorul Vasile Muraru, scrie Click.

„Încă nu ştim cine o să vină, așteptăm să se hotărască. Vasile Muraru este un artist foarte pregătit, cu sau fără voia lui poate ajunge la conducere. El are peste 30 de ani de când lucrează în acest teatru, a declarat Alexandru Arșinel.

Libertatea scria încă din luna septembrie că Alexandru Arșinel este înlocuit la Teatrul de Revista Constantin Tănase. În actualul sezon, actorul nu figurează în cele doua spectacole ce s-au jucat, iar numele său apărând doar ca director.

De la moartea actriței Stela Popescu, actorul a urcat tot mai rar pe scena Teatrul „Constantin Tănase”, acolo unde era nelipsit weekend de weekend. De altfel, „cuplul de aur” al Revistei a devenit cel format din Valentina Fătu și Vasile Muraru.

Alexandru Arșinel are 79 de ani și de mai multi ani se lupta cu probleme de sănătate. În ultimul timp, acesta a avut parte de o transformare șocantă. E din ce în ce mai slab și mai trist.

 

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.