Alex Velea și alte vedete au petrecut alături de Moș Crăciun

0

Vedetele și copiii au așteptat cuminți să îl cunoască și să se fotografieze cu Moșul. Acesta și-a făcut apariția în parcul de distracții și s-a așezat pe un fotoliu de catifea roșie, lângă brad, pregătit să asculte dorințele tuturor.

În tot acest timp, pe scenă s-a derulat un spectacol fascinant. Într-un decor de poveste, copiii de la școala de dans a Oanei Ioniță, Dance Planet, au oferit momente de dans impresionante: breakdance cu baietii de la Kids Squad, momente de dans cu personaje de poveste precum Dorothy, Leul cel fricos, Sperietoarea de Ciori și Omul de Tinichea din Vrăjitorul din Oz, Charlie Chaplin, John Travolta și Olivia Newton John din Grease.

Apoi, Alina Sorescu și trupa ei, „Picii lu’ Soreasca”, au oferit o parte din show-ul lor de colinde adresat întregii familii. Alina a apărut pe scenă alături de 20 de prichindei, cărora le ține cursuri de muzică și prezență scenică. Cel mai nou proiect al lor este videoclipul lansat la începutul lunii decembrie pentru cântecul „Iarnă, stai un pic”. Alina și Picii ei au transmis bucurie publicului si au adus aminte de farmecul copilăriei.

Momentul culminant al petrecerii a fost show-ul oferit de Alex Velea și de trupa lui de dansatori. Artistul a urcat pe scenă, alături inclusiv de Mario Fresh, și a dansat și a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.