Alex Velea o părăsește pe Simona Gherghe. Artistul nu va mai prezenta emisiunea „Acces Direct” | Ştiri, Vedete

0

Alex Velea renunță la colaborarea cu Antena 1, iar decizia, se pare, îi aparține în totalitate artistului. De astăzi, 7 ianuarie, Simona Gherghe va prezenta, din nou, singură emisiunea. Colegul său de platou, Alex Velea, care i-a fost alături în ultimele luni de emisie a decis să se retragă de pe micile ecrane. Artistul a luat această decizie deoarece nu mai are timp să se ocupe de cariera sa muzicală, relatează spynews.ro

Cu toate că în urmă cu doar două zile Alex Velea declara pentru libertatea.ro că se reîntoarce la TV, iată că situația s-a schimbat radical între timp: “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, – spunea artistul.

Pe de altă parte, nici pe Simona Gherghe nu o vom mai vedea prea mult timp pe micile ecrane, deoarece în luna mai va naște, iar îndrăgita prezentatoare TV va intra cât de curând în concediul de maternitate.

Sursă foto: Arhivă

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.