Alex Rodriguez voia să fie cu Jennifer Lopez cu mulți ani înainte ca ei să se fi cunoscut

0

Alex Rodriguez a postat pe Instagram un clip video adorabil, el spunând în 1998 că și-ar dori o întâlnire cu Jennifer Lopez

Fostul jucător de baseball a fost întrebat cu cine și-ar dori o întâlnire de neuitat, iar acesta a spus imediat numele lui Jennifer Lopez, actuala lui logodnică. „Sper să îmi poți stabili o întâlnire cu ea!”, i-a spus Alex Rodriguez celui cu care vorbea.

Clipul a strâns numeroase comentarii, J. Lo numărându-se printre primele persoane care i-au lăsat mesaje. „OMG… iubesc prea mult asta”, în timp ce alți fani s-au bucurat și amuzat de modul în care întreaga poveste s-a petrecut.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au vorbit de nenumărate ori despre relația lor, fostul jucător de baseball povestind în emisiunea lui Ellen DeGeneres cum s-au cunoscut.

„A fost cea mai norocoasă zi din viața mea”, a spus Alex, susținând că pleca de la o întâlnire din Los Angeles și nu își găsea mașina, iar atunci Jennifer l-a atins pe umăr. „Cineva m-a atins pe umăr și m-am întors și nu am recunoscut-o. Era Jennifer, însă era costumată în Harlee din Shades of Blue și purta jeas și o pereche de cizme. Mi-a luat 4-5 secunde. Este Jennifer. ‘O, Doamne, Jennifer, arăți minunat.’ Am fost atât…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.