Alex Bodi o pune la zid pe Bianca Drăgușanu. „Nu sunt eu responsabil”

0

 

Bianca Drăgușanu s-a despărțit, la doar câteva zile după Crăciun, de Alex Bodi, cel cu care a avut o relație în ultimele luni. După o discuție aprinsă în Poiana Brașov, Bianca Drăgușanu a plecat din stațiune, în timp ce Alex Bodi s-a reorientat rapid și s-a distrat alături de Iulia, femeia cu care are o fetiță.

Alex Bodi, alături de Iulia, mama fetiței lui

După seaparare, Alex Bodi nu vrea să mai audă de vedeta de televiziune. Pe conturile sale de socializare, fanii l-au felicitat pentru că și-a reîînodat relația cu Iulia, dar n-au avut deloc cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi a replicat, dând de înțeles că nu-l mai interesează nimic din ceea ce este legat de Bianca.

„Nu sunt eu responsabil de mesajele negative pe care le primeşte Bianca”, „Nu mai vreau să vorbesc despre ceva ce s-a terminat”, au fost răspunsurile lui Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.