alege rochia care îţi avantajează silueta!

0

Se spune că nu există femeie care să nu aibă un corp frumos; singurul inconvenient este că, cel mai adesea, nu știm cum să ne punem în evidență așa cum trebuie. Astfel ne explicăm de ce întâlnim adesea fete superbe, dar care par să nu transmită nimic, dar și femei care sunt machiate și îmbrăcate ca la carte și care atrag toate privirile, deși nu pornesc cu date la fel de generoase ca primele.

Azi îți vom deconspira secretele reușitei lor: trucurile vestimentare care te învață cum să îți camuflezi defectele siluetei și cum să îți subliniezi calitățile. Mai jos vei descoperi tot ce trebuie să știi despre rochiile pe care să le porți în funcție de tipul tău de corp!

La cumpărături de rochii: ce model se potrivește pentru fiecare siluetă

Urmărește cu atenție aparițiile de pe covorul roșu ale vedetelor de la Hollywood: ai văzut cum e una mai frumoasă decât cealaltă? Deși e clar că nu au același tip de siluetă, totuși celebrități precum Gal Gadot, Emilia Clarke, Eva Longoria sau Beyonce sunt la fel de ispititoare! Îți spunem în rândurile de mai jos cum reușesc să arate de fiecare dată ca scoase din cutie!

Silueta clepsidră

Felicitări: scopul acestui articol este de a învăța fiecare femeie cum să facă pentru ca silueta ei să semene celebrei clepsidre. Ceea ce nu înseamnă că tu te poți culca pe o ureche, nesocotind avantajele pe care le ai și purtând orice îți pică în mână. Corpul tău e, cu adevărat, cel mai aproape de perfecțiune: ai umeri și talie mică, dar sâni și șolduri rotunde, feminine.

Te avantajează rochiile structurate, pe corp, care să se muleze perfect pe formele tale. Alege materiale ușoare, care să nu încarce și să nu îți ascundă frumusețea. Croiul în formă de A, dar și cel bodycon sunt parcă anume create pentru tine. Evidențiază-ți talia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.