Alains Morissette a lansat un nou single și anunță un turneu pentru 2020

0

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette, ale cărei piese au marcat anii ’90, a lansat luni un single nou, extras de pe primul ei album de studio din ultimii opt ani, şi a anunţat un turneu pentru 2020, informează AFP.

Acest turneu cu 31 de show-uri, care va începe în iunie anul viitor, va marca 25 de ani de la celebrul său album „Jagged Little Pill”. Cântăreţei canadiene i se va alătura pe scenă americanca Liz Phair şi trupa Garbage.
Pentru moment, Alanis Morissette, în vârstă de 45 de ani, le-a oferit astfel fanilor doar un fragment din cel de-al nouălea album de studio al ei, „Such Pretty Forks in the Road” – a cărui lansare este prevăzută pentru 1 mai 2020 – lansând luni single-ul „Reasons I Drink”.

Incluzând piese de mare succes, precum „Ironic”, „Hand in My Bocket” şi „You Oughta Know”, albumul „Jagged Little Pill’ s-a bazat pe versuri originale, care vorbeau despre anxietăţile şi frustrările tinerilor din epocă şi a cunoscut un enorm succes de critică şi comercial.

Lansat în 1995, acel album al cântăreţei Alanis Morissette a inspirat şi un musical, care va fi jucat începând din această săptămână pe Broadway.

Sursa foto: europafm.ro

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.