Alain Delon și-a luat adio de la public: ”Sunt la sfârşitul vieţii!” | Străine, Vedete

0

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate, suferind inclusiv o intervenție chirurgicală. Unul dintre cei mai frumoși bărbați din istoria filmului se luptă de un an de zile cu dureri insuportabile la nivelul șoldurilor: ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii. ”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”

Alain Delon a primit premiul chiar de la fiica sa, Anouchka, și a profitat de ocazie pentru a aduce un omagiu celor două femei care i-au marcat existența: ”Înainte de a pleca, trebuie să vă spun că mă gândesc la Mireille şi la Romy”. Punctăm că Mireille Darc a murit în 2017, iar Romy Schneider în 1982.

Alain Delon și-a luat adio de la public: ”Sunt la sfârşitul vieţii!”

Alain Delon alături de fiica sa, Anouchka

Alain Delon este tatăl a patru copii, trei băieți și o fată, aduși pe lume cu patru femei diferite, și a fost căsătorit timp de 5 ani cu actrița…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.