Află cum se schimbă tenul tău după 30 de ani și ce poți face pentru a-l păstra ca la 20

0

Din păcate tenul este primul care începe să ne trădeze vârsta. După 30 de ani, apar ridurile fine și liniile de expresie, porii se dilată, pielea își pierde din elasticitate, iar celulele se regenerează tot mai greu. Sunt schimbări normale, pe care nu le putem împiedica, însă astăzi, mai mult ca niciodată, putem să amânăm apariția lor. Industria de frumusețe ne pune la îndemână toate armele necesare pentru a ne bucura cât mai mult timp de un chip tânăr, sănătos și strălucitor.

Iată care sunt principalele schimbări pe care tenul tău le suferă după 30 de ani, și cum poți să le previi sau să le tratezi.

1.Regenerarea celulară încetinește

În jurul vârstei de 30 ani, regenerarea celulelor se produce tot mai greu. Dacă până atunci avea nevoie de 20 de zile, acum e posibil ca întregul proces să dureze  până la 40 de zile. Pielea avea o textură catifelată și un aspect strălucitor, fiindcă reușea mult mai repede să înlocuiască celulele moarte cu unele noi. După 30 de ani, vei observa că tenul tău își poarte pierde din aceste calități. Vestea bună este însă că, datorită tehnologiei și tuturor cercetărilor din industria beauty, putem să stimulăm tenul pentru a arăta ca în urmă cu 10 ani. Medicii dermatologi spun că soluţia este dată de realizarea periodică a unui peeling. Fie că îl faci acasă sau într-un salon, acesta te va ajuta să îți exfoliezi tenul, să scapi de ridurile fine și de petele pigmentare, lăsându-ți un ten sănătos și strălucitor.

2.Schimbările hormonale pot provoca acnee

Ideea potrivit căreia doar adolescenții pot suferi de acnee este un mit. Datorită schimbărilor hormonale care se produc după 30 de ani, multe persoane se pot confruntă din nou cu această problemă. Specialiștii recomandă folosirea cremelor cu retinol, care îți vor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.