Adriana Trandafir, total schimbată la 62 de ani. Cum arată acum viața actriței după ce a avut o tinerețe zbuciumată

0

Una dintre marile și îndrăgitele actrițe ale României a avut de departe o tinerețe foarte tristă și chinuită.

Adriana Trandafir, este complet schimbată la vârsta de 62 de ani. Acum, mult iubita actriță interpretează rolul Linei în serialul „Fructul Oprit”, difuzat de postul tv Antena 1.

Vedeta noastră a povestit că a copilărit foarte mulți ani la țară, iar acolo ea a învățat cum să se descurce de una singură, încă din primii ei ani din viața. După spusele acesteia, acest lucru i-a fost foarte folositor mai târziu, deoarece tot acolo a fost și locul în care a prins încredere în Dumnezeu.

Adriana Trandafir este foarte schimbată la 62 de ani

„În familia mea, ciudat, suntem trei generații. Eu, care am copilărit la țară, soțul, cu cheia la gât, care a copilărit în lift, și copiii mei, care au copilărit la mall.

Faptul că am copilărit la țară, că prin rădăcini mi-am luat forța țăranului român și încrederea în Dumnezeu…Și, de ce nu, cei șapte ani de acasă, care au devenit speciali, deoarece au fost grei și m-au învățat să mă descurc în viață” a afirmat actrita conform stirimondene.fanatik.ro

În momentul în care a pierdut custodia băiatului ei, Ștefan Bogrea, a fost un moment foarte dificil pentru ea, moment pe care l-a depășit foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.