Adriana Bahmuțeanu are probleme cu banii? Ce se întâmplă cu salonul de înfrumusețare și atelierul de croitorie pe care le avea cu prietena ei

0

 

În urmă cu câțiva ani, prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu anunța că și-a deschis un atelier de croitorie, unde era asociată cu una dintre prietenele ei de suflet, Camelia Enciu. Determinate să facă bani, cele două au avut și o altă afacere, un salon de înfrumusețare, aflat în aceeași locație cu atelierul de croitorie.

În ultima vreme, însă, despre afacerile celor două prietene nu s-a mai auzit nimic. Se pare că afacerile nu mai sunt profitabile, dat fiind că atât salonul de înfrumusețare, cât și atelierul de croitorie au fost scoase la vânzare de amica vedetei de televiziune, Camelia Enciu.

Pentru a găsi cât mai repede cumpărători, Adriana Bahmuțeanu a distribuit vineri, 4 ianuarie 2019, postarea făcută prietena ei, Camelia Enciu, în septembrie anul trecut, prin care aceasta anunța că vinde cele două afaceri.

„Vând salon înfrumusețare și atelier de croitorie la cheie. Menționez că ambele sunt în aceeași locație. Pentru detalii 0723…”, sună anunțul postat de Camelia Enciu.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.