Adrian Teleșpan, despre experiența Asia Express: „Am realizat care e menirea mea pe pământ” | Româneşti, Vedete

0

Văzând probabil sutele de reacții pozitive de pe rețelele de socializare, la vestea că el și Ana Morodan s-au întors în concurs, Adrian Teleșpan a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, scris în stilul său caracteristic, plin de umor.

Iată ce a avut de mărturisit: „Deși sunt un om care se joacă cu cuvintele, cred că, mai presus de măiestria acestora se află măiestria involuntară experiențelor pe care noi le trăim într-o viață, iar Asia Express Romania este una dintre experiențele care mă vor ajuta să folosesc cuvintele mai frumos. Văzând reacțiile voastre de-a lungul celor șase etape pe care le-am petrecut în Sri Lanka și India am realizat că, la cât am suferit acolo, eu am uitat care e menirea mea pe pământul ăsta. Să fac oamenii să râdă. Pe lângă cadourile scumpe, să fac oamenii să râdă e una dintre bucuriile mele cele mai mari. Așa a fost dintotdeauna. Nu sunt nici acum vreun monument de masculinitate, dar când eram mic, prin prisma orientării sexuale, eram o fire mai firavă, poate chiar mai feminină, iar asta atrăgea tot felul de invective, înjurături, etc. Și singura modalitate de a trece peste ele era umorul.

Ana Morodan si Adrian Telespan la Asia Express

Dacă cineva mă striga “Femeie!” pe stradă, deși eu eram un copil, făceam o glumă, iar cei din jurul meu reacționau la ea și și se uita repede…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.