Adrian Enache și Diana Enache vor cânta împreună în Canada

0

Diana Enache și Andreea Bănică vor fi mărțișoarele’ unei serii de spectacole ce vor avea loc în luna martie în Canada, turneu  din care mai fac parte Mihai Trăistariu, Paul Stângă și tatăl Dianei, Adrian Enache, care e convins că va face o figură bună alături de odorul său.

Plecăm împreună în Canada, e un loc unde am mulți prieteni, iubitori de muzică bună, de acasă. Diana este o profesionistă și și-a luat de mult «licența» de a încânta publicul, iar asta îmi umple sufletul de bucurie, nu pot decât să fiu mândru. Vom face o echipă pe cinste’, ne-a declarat Adrian Enache despre primul turneu peste hotare alături de fiica sa.

Adrian Enache și Diana Enache vor cânta împreună în Canada

Fiică de solist, crescută între artiști, Diana Andreea Enache cântă de mică. Nu a fost încurajată de părinții săi, Corina și Adrian Enache, să considere că scena ori podiumul de modă i-ar putea asigura o viață fără griji, așa că a-nvățat pe rupte și a intrat la Facultatea de Drept.

Cu toate acestea, Diana nu-și poate ignora talentul, vocea cu care a fost dăruită. Vrea ca, pe viitor, în paralel cu munca de judecător sau de avocat, să onoreze cât mai multe angajamente din postura de cântăreață.

CITESTE SI:Solistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a debutat pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.