Adevărul despre relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. „Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei… A venit poliția”

0

 

În vremurile comuniste a circulat o legendă despre o așa-zisă relație între cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu și legenda gimnasticii mondiale, Nadia Comăneci.

Într-un interviu pentru click.ro, Benone Sinulescu clarifica situația și explica ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

„Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci!…

…Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. Mi-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești…”, a povestit Benone Sinulescu.
„Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: „Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit”, au spus. A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece…

De atunci s-au iscat acele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia”, a încheiat Benone Sinulescu.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.